Beglazing door
schildersbedrijf hoskens

MET ZORG EN VAKKUNDIGHEID UITGEVOERD

schildersbedrijf-hoskens-goirle-project-01

Beglazing​

Voor alle voorkomende beglazingen in woningen of gebouwen kunt u met ons contact opnemen. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als voor onderhouds- en/of renovatiewerkzaamheden.

Schildersbedrijf Hoskens is gespecialiseerd in isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerende beglazing, figuurglas, enkel glas met bijbehorende ventilatiemogelijkheden en in spiegels. Daarbij hebt u de keuze uit gestraald, facet- of poligeslepen glas. Tijdens het plaatsen werken wij volgens de hoogste veiligheidsnormen en plaatsingsvoorschriften. Bovendien bieden wij u 10 jaar garantie op bijna alle isolatieruiten.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij geven u graag advies over de beste keuze voor uw situatie!

BENGglas

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij!

 

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,80), HR++ (U=1,10) of triple glas (U=0,80), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 8,3 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping van 36 dB.

 

Vacuümglas is uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van uw woning. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (vanaf 8,3 mm). Hierdoor kan BENGglas altijd in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor flink wordt bespaard op het vervangen van kozijnen.

 

Maar ook voor nieuwbouw is BENGglas een zeer interessant product. Zo biedt het de mogelijkheid om nieuwe woningen te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022 verplichte, BENG normering.

Het BENGglas portfolio bestaat uit vier typen vacuüm isolatieglas: BENGglas Extra Clear, BENGglas MAX, BENGglas Solar Control en BENGglas+. Elk type heeft haar eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

Diverse voordelen van BENGglas:

  • De beste isolatiewaarde op de markt: 0,40
  • Stil wonen (-36dB)
  • Standaard gehard: 5 x sterker, letselveilig zonder kans op thermische breuk
  • Past in de bestaande kozijnen
  • Verwachtte levensduur van 50 jaar
  • Tot 7 x minder afstandhouders
  • Eerlijke prijzen
  • 15 jaar garantie

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, komt BENGglas in aanmerking voor subsidie. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780.

Meer informatie vindt u op www.bengglas.nl

schildersbedrijf-hoskens-goirle-bengglas