Kwaliteits isolatieglas bij Schildersbedrijf Hoskens

Voor alle voorkomende beglazingen in woningen of gebouwen kunt u contact opnemen met ons. Zowel voor nieuwbouw als voor onderhouds- of renovatieprojecten. Wij zijn gespecialiseerd in isolatieglas, veiligheidsglas, brandwerende beglazing, figuurglas, enkel glas met bijbehorende ventilatiemogelijkheden en spiegels. Daarbij heeft u de keuze uit gestraald, facet- of poligeslepen glas. Tijdens het plaatsen, werken wij volgens de hoogste veiligheidsnormen en plaatsingsvoorschriften. Bovendien bieden wij u 10 jaar garantie op bijna alle isolatieruiten. 

Triple+++Glas

We stellen steeds hogere eisen aan ons wooncomfort. Behaaglijk, rustig en veilig wonen, zijn daarbij 3 zaken waaraan we veel belang hechten. Triple+++ Glas voldoet aan alle 3 eisen: Het is zwaar inbraakvertragend veiligheidsglas, het zorgt voor een optimale warmte-isolatie én het biedt u een verhoogde geluidswerende werking. Schildersbedrijf Hoskens is dealer van dit hoogwaardige kwaliteitsisolatieglas.

Veel mensen weten niet dat er voor thuis ook veiligheidsglas bestaat. Bij de naam veiligheidsglas wordt er al vaak aan kogelvrij glas gedacht en dat wordt direct geassocieerd met beschietingen en andere vreselijke gebeurtenissen. Maar voor u als particulier is uw dagelijkse veiligheid net zo’n goede reden om voor een goed isolatieglas te kiezen. Door de komst van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, is het hang- en sluitwerk in Nederland steeds beter geworden, waardoor het voor inbrekers steeds moeilijker wordt gemaakt om door middel van het forceren van uw slot binnen te komen. Inbrekers gaan dus op zoek naar andere zwakke plekken in uw woning om binnen te komen. Uw ramen bijvoorbeeld. Het kleine raampje van uw toilet of dat naast de voordeur zijn favoriet zijn bij inbrekers, want die zijn bijna nooit voorzien van inbraakwerend glas.  Waarom ? Omdat een inbraakvertragend glastype daar qua gewicht en dikte vaak niet in past. Triple+++Glas® wel !

Ontwikkeld voor uw veiligheid, rust en wooncomfort

Vaak wordt er voor een standaard isolatieglas gekozen in een woning. In onze huidge maatschappij is dat echter geen product meer dat 100% voldoet aan de eisen voor een optimaal wooncomfort. We willen rustig wonen, zonder geluidsoverlast. We willen behaaglijk wonen, zonder veel warmteverlies of een torenhoge energierekening. En we willen veilig wonen, want de sporen die een inbraak achterlaat gaan ons vaak niet in de koude kleren zitten. Daarnaast biedt Triple+++Glas® u ook een persoonlijke bescherming. Bij een valpartij door het glas komen er aan de gelaagde zijde geen scherpe glasscherven vrij. Triple+++Glas® voldoet aan alle eisen. Het is het beste isolatieglas dat er te krijgen is en in vergelijking met ander isolatieglas bent u niet eens zoveel duurder uit.

De voordelen

glas4
glas1
glas5
glas2

Triple+++Glas® is een zwaar inbraakvertragend veiligheidsglas (SKG**), voldoet aan de DIN EN 356:P4A norm. Het glas bestaat uit meerdere lagen, die door een pakket transparante PVB folie aan elkaar verbonden zijn. Dit maakt het glas zo stevig dat het gewoon niet stuk kan. Wat een inbreker ook probeert, hij komt er niet doorheen. Deze samenstelling maakt het glas bovendien uniek, doordat het per vierkante meter maar liefst 5 kilo lichter is dan vergelijkbaar isolatieglas, en het is bovendien geen dik glas. Hierdoor kan het in bijna elk kozijn geplaatst worden. Zelfs in uw allerkleinste raampje. Daarnaast draagt het glas bij aan een goede warmte-isolatie. Met dit glas hebt u nauwelijks nog warmteverlies door het raam en dat scheelt weer aanzienlijk op de energierekening. Daarnaast is het glas extra geluidswerend. Herrie van buitenaf komt er niet meer doorheen dus auto-,brommer-, of zelfs vliegtuigverkeer bezorgt u geen overlast meer.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen op 013-5300411 of u kunt een bericht sturen.